Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинарска школа УНС-а уписује 31. групу полазника
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 02. 2013.

Новинарска школа УНС-а уписује 31. групу полазника

У току је упис у четворомесечну Новинарску школу коју организује Удружење новинара Србије. Настава се одржава викендом у просторијама УНС-а у Ресавској 28/I и Прес центру УНС-а у Кнез Михаиловој 6/III. Последњи месец Школе полазници проводе у редакцијама.

Програмом Школе обухваћена су предавања и вежбе из новинарства у штампи, агенцијама, телевизији, радију и онлајн медијима. Током курса пишу вести, извештаје, репортаже, интервјуе, раде на радијском пакету, уче правила телевизијског прилога и мултимедијалног извештавања.

Школу најчешће похађају студенти, запослени и сарадници у локалним медијима, запослени у секторима за односе с јавношћу, који желе да овладају новинарским вештинама и сазнају како функционишу медији.

Цена школе је 39.000 динара, а постоји могућност плаћања у четири рате.

Упис траје наредних 20 дана. Додатне информације и пријаве на курс су на сајту УНС-а, одељку Школе и курсеви. Директан линк http://www.uns.org.rs/skole-kursevi/novinarska-skola.html

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси