Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Скуп o заштита узбуњивача 29. марта у Београду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 03. 2013.

Скуп o заштита узбуњивача 29. марта у Београду

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, 29. марта у Палати Србијa у Београду организује скуп "Заштита узбуњивача у Републици Србији".

На скупу ће говорити повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић, руководилац Радне групе за израду модела закона о заштити узбуњивача Саша Јанковић, члан Радне групе за израду модела закона о заштити узбуњивача Немања Ненадић, помоћница генералног секретара Службе Повереника Невена ружић и главни и одговорни уредник портала "Јужне вести" Предраг Благојевић.

Почетак је у 13 сати.

Заинтересовани за учешће могу се пријавити до 25. марта Невени Ршумовић у кабинету Повереника на e- mail nevena.rsumovic@poverenik.rs или на број телефона 011 3408 905.

Програм се налази у прилогу.

Пројекат "Заштита узбуњивача", који подржава Амбасада Велике Британије, у оквиру којег се одржава скуп, има двоструки циљ: 1) да припреми модел закона о заштити узбуњивача који ће бити поднет Влади на разматрање и усвајање; 2) да допринесе унапређењу знања и разумевања међу релеватним интересним групама о неопходности и користи од заштите узбуњивача као моћног средства у борби против корупције и побољшању одговорности у јавном и приватном сектору.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси