Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Ново на сајту УНС-а – читајте наш блог
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 04. 2013.

Ново на сајту УНС-а – читајте наш блог

На сајту Удружења новинара Србије данас је покренута рубрика блог, а први блогер је Љиљана Смајловић, председница Удружења.

Блог на сајту УНС-а биће посвећен медијским темама.

Уз Љиљану Смајловић своје блогове имаће још неколико наших познатих новинара.

                                                     Прочитајте данашњи блог "Таблоидна стварност"

 

Данашњи Информер задихано обавештава јавност о својеврсном “преокрету” до ког је наводно дошло у Сједињеним Америчким Државама. Американци полако, али сигурно, мењају став о Косову у корист Србије, тврди Информер у тексту који се простире на 4. и 5. страни овог таблоида. Оптимистичан је и наслов, додуше с опрезним упитником: “САД окрећу леђа Тачију?”. Прочитајте цео блог пост.

Коментари (2)

Остави коментар
пет

03.05.

2013.

anonymous momcilo milacic,NOVINAR ČLAN UNS-a [нерегистровани] у 21:33

ZA PREDSEDNICU SMAJLOVIĆ

Od 19.marta do 9.aprila , 21 dan , bio na kliničkom lečenju u KBC Bežanijska kosa "zbog ANEMIE",a posle dugotrajnog svestranog ispitivanja od interne do hirurške onkologije, utvršen je tumor, sa odlukom da mora biti operacijom otklonjen. Zakazan mi je ponovni prijem ,zbog hirurškog zahvata za 10.maj u 08 h. To je razlog što nisam dolazio, ali pročitao sam pre toga sve o Skupštini UNSA i predlozima koji su dati za odlučivanje! Želim da se zna da POTPISUJEM predlog za ponovni izbor Ljiljane Smajlović za predsednicu UNS-a.
Momčilo R. MILAČIĆ, redovni član UNS-a i IFJ. Platio obečlanarine (UNS za 2013.
a IFJ za 213- do februara 2014 !), pa molim da se ovo moje pisano izjašnjavanje elektronskim putem prihvati kao ODLUKA lična, sprečenog člana Skupštine opravdanim odsustvom,ali i kao odaziv na poziv za potpisivanje predloga za izbor novog rukovodstva UNS-a, pa OVAJ MOJ POTPIS dodati PREDLOGU za reizbor profesionalnog novinara Ljiljane Smajlović.HVALA! M.R.Milačić br.LK: L- 69039/93, JMB. 0204935710418, izdatu od SUP
Beograda

Одговори
уто

30.04.

2013.

Vojkan Ristić, Danas,Vranje [нерегистровани] у 18:41

Dno je naša tačka oslonca

Da uvek moramo da počnemo iz srljanja u realnost. A, dali baš uvek tako treba ? Možda, i zbog toga što smo od žurnalizma napravili socijalnu kategoriju,a "prosjaci" najbolje prolaze u tabloidima (?) ili ja možda grešim !?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси