Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Медијски антидискриминациони тренинг
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

03. 11. 2010.

Медијски антидискриминациони тренинг

Програм Уједињених нација за развој у Србији, Eвропска комисија и Министарство за рад и социјалну политику позивају новинаре на медијски антидискриминациони тренинги који ће у Београду бити одржан у суботу, 13. новембра 2010. године у Прес центру Удружења новинара Србије, Кнез Михаилова 6, трећи спрат, са почетком у 13 сати.

Тренинг траје пет сати, а тренер је Горан Милетић, познати експерт за људска права. Најактивнијиучесници биће позвани да о трошку организатора учествују на конференцији ”Антидискриминација у Србији – пресек и перспективе” која ће бити одржана у Београду 18. и 19. новембра.

Организатор покрива трошкове пута, оброка, два ноћења, као и дневнице. Организатор медијских тренинга покрива путне трошкове новинарима-новинаркама који(које) нису са територије Београда.

Молимо да до 12. новембра потврдите Ваше учешће Oливери Зекић на адресу zoljica@yahoo.com, односно на телефон 063 / 292 366.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси