Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  До краја Web Fest-a joш две недеље
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

04. 11. 2010.

До краја Web Fest-a joш две недеље

Још две недеље преостало је до завршетка такмичења за најбољи регионални веб сајт. Web Fest 2010 се ове године одржава под слоганом "Све је на вебу" а учесници се такмиче у 17 категорија.

То су: информативни, пословни, забавни, културно-уметнички, едукативни, институционални, персонални, спорт, мултимедијални, блог, форум, експериментални, е-управа, е-commerce, сајт за мобилни телефон, магазини и најбољи визуелни дизајн.

Основни циљ Wеb Fest-a, поред упознавања јавности са значајним достигнућима из области оn-line комуникација, јесте и подстицање квалитативног напретка у изради Интернет пројеката, и едукација најширег круга људи о практичној и креативној употреби Интернета у свакодневном животу.

Wеb Fest траје до 18. новембра, а за такмичарске сајтове можете гласати тако што ћете на насловној страни одабраног сајта кликнути на банер "ГЛАСАМ да је овај сајт најбољи у региону" и унети своју еmail адресу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси