Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС у Новом Саду организује семинар "Управљање животном средином"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

02. 02. 2011.

УНС у Новом Саду организује семинар "Управљање животном средином"


Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ), Министарство животне средине и просторног планирања, Покрајински секретаријат за заштиту животне средине и одрживи развој, Стална конференција градова и општина, Белс покрет и Удружење новинара Србије, 16. фебруара 2011. у Новом Саду организују други по реду семинар "Управљање животном средином".

Стручњаци из области заштите животне средине, климатских промена и управљања отпадом и отпадним водама биће предавачи на овом семинару.

Уколико се већ бавите овим темама или бисте за њих желели да се специјализујете позивамо Вас да се пријавите на е-маил адресу dragana.bjelica@uns.rs. У пријави наведите Ваше име и презиме, редакцију са којом сарађујете/у којој сте запослени, контакт телефон и кратку професионалну биографију. Број учесника семинара је ограничен, а за највише 10 колегиница и колега из других места Покрајине биће обезбеђени путни трошкови. Рок за слање пријава је 11. фебруар.

Након семинара медијске приче на тему управљања животном средином осим у својим медијима учесници ће моћи да објаве и на сајту УНС-а.

Оквирни програм семинара
Позив за новинаре

Први семинар одржан је 22. октобра у Београду за 20 новинара. У Новом Саду ће неколико учесника претходног семинара представити своја новинарска искуства у области екологије, као и на који начин су утицали на подизању еколошке свести у свом радном и приватном окружењу.

У плану је да наредни семинари буду организовани и у неким од следећих градова:

- Ниш
- Крагујевац
- Бор
- Нови Пазар
- Крушевац
- Смедерево


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси