Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Јефтинији тонери за чланове УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 09. 2011.

Јефтинији тонери за чланове УНС-а

Произвођач ремонтованих тонер касета и сервисер ласерских, матричних и инк-џет штампача "Перихард инжењеринг" д.о.о. одобрио је попусте члановима Удружења новинара Србије на своје производе и сервисне услуге.

Чланови УНС-а који имају оверену новинарску легитимацију за текућу или претходну годину имаће попуст од 20% на куповину Перихард Еко тонер касета и сервисне услуге, 10% на куповину ремонтованих штампача, док ће попуст за све остале производе из асортимана "Перихарда" износити 5%.

Предузеће "Перихард" д.о.о. се налази у улицама Кнегиње Зорке 24, Београд и Александра Дубчека 46, Нови Београд. Бројеви телефона за додатне информације су 011/243-2383; 243-5513; 243-6019
; 319 65 36; 319 65 37.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси