Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Радио Нови Сад домаћин 13. „ТАКТОНС-а”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 09. 2011.

Радио Нови Сад домаћин 13. „ТАКТОНС-а”

Међународно такмичење тонских сниматеља "ТАКТОНС" биће одржано од 9. до 12. новембра у просторијама Радио Новог Сада. „ТАКТОНС” који се ове године одржава по 13. пут организоваће Радиодифузна установа Војводине, "Радио Телевизија Нови Сад".



Циљ такмичења је да се стекне увид у остварења из области снимања звука у протекле две године и обезбеди професионално оцењивање техничког квалитета звучних записа на основу јединствених параметара.

Ове године на такмичењу ће учествовати тонски сниматељи из Радио Телевизије Словеније, ХРТ-а, Радио Телевизије БиХ, Радио Телевизије Републике Српске, Аустријског радија, МТВА (Мађарски радио), Радио Телевизије Словачке, Македонске Радио Телевизије, Радио Телевизије Црне Горе, Румунског радија, РТС-а и домаћина Радио Телевизије Војводине.

У току такмичења, учесници и посетиоци моћи ће да се на штандовима произвођача упознају са најновијим уређајима, које ће имати прилике и да испробају.

Ове године се 12. новембра одржава и прва међународна научно-стручна конференција из области примењене акустике и аудио технике у организацији Факултета Техничких Наука из Новог Сада, Српске АЕС Секције и Радио Телевизије Војводине. На овој конференцији, која је једна од пратећих манифетација овогодишњег „ТАКТОНС-а”, еминентни стручњаци из региона држаће предавања и представљати своје радове.

Детаљније информације можете погледати на сајту www.taktons.org.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси