Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ребић: Полиција ради на идентификацији нападача на новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 07. 2020.

Аутор: Танјуг Извор: Блиц

Ребић: Полиција ради на идентификацији нападача на новинаре

Директор полиције Владимир Ребић изјавио је данас да полиција ради на томе да идентификује нападаче на представнике медија који су нападнути док су извештавали са протеста испред Народне скупштине, међу којима је и репортер портала Нова С Војислав Милованчевић.

- Жао ми је због повреде вашег колеге, као што ми је жао и својих колега, више од 130 полицајаца који су повређени. Надам се да ћемо врло брзо успети да откријемо починиоце напада на вашег колегу и да ће врло брзо бити на месту које им и припада - рекао је Ребић на конференцији у Палати Србија, упитан да ли су идентификовани нападачи на репортера Милованчевића.

На питање како ће полиција пронаћи нападаче на представнике медија који су нападнути током извештавања са протеста у Београду, Ребић је рекао да ће се то вршити пре свега прегледањем видео надзора, али и на основу оперативних података.

- Морате да имате веру у полицију да ће пронаћи све оне који су учинили та кривична дела на овим скуповима који, подсећам, нису били пријављени - додао је Ребић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси