Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лажна вест о Чедомиру Јовановићу, умешали и РТС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 07. 2020.

Извор: РТС

Лажна вест о Чедомиру Јовановићу, умешали и РТС

На друштвеној мрежи Твитер корисник под именом pricaj_slusam објавио је данас на свом налогу лажну вест о смрти Чедомира Јовановића који се тренутно опоравља од ковида 19.

На захтеве других корисника да открије извог информација написао је да је вест видео на сајту РТС-а. Да бисмо одагнали сваку сумњу објављујемо да се таква вест ниједног тренутка није појавила на сајту или неком другом медију РТС-а и да јавни сервис информације такве природе не објављује без детаљне провере.

Гледаоце и кориснике подсећамо да вести са друштвених медија обавезно провере у медијима у које имају поверење и да их без те провере нипошто не шире даље јер тако преузимају одговорност за ширење неистина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси