Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сајтови без контроле током кампање
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 03. 2012.

Извор: Блиц

Сајтови без контроле током кампање

У предизборној кампањи за електронске медије важе нова правила у представљању странака, док је област интернета остала неуређена.



РРА је недавним одлукама утврдила да ће партије моћи да закупе највише пет минута дневно на телевизијским и радио станицама, а емитери ће у једном дану моћи да емитују максимално 90 минута плаћеног предизборног програма.

Такође, телевизије странкама не могу уступити термине од 6 до 9 и од 19 до 23 сата. Међутим, та правила се односе само на електронске медије јер, како је рекао Танјугу члан Савета РРА Горан Пековић, то тело није надлежно за контролу објављивања информација о страначким активностима на интернету. Пековић је подвукао да се то односи на све веб презентације, па и на сајтове телевизијских и радио емитера.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси