Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Све новине на једном месту
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 04. 2012.

Извор: Преглед

Све новине на једном месту

Читајте наша најновија издања на сајту www.novinarnica.net Београд - Нова издања магазина „Дијета&Лепота“ и ревије „Историја“ од сада ће моћи да се читају и путем интернет портала www.novinarnica.net.


Сарадњом са порталом Новинарница, на коме се налази сва дневна штампа, као и разни недељници, часописи из Србије и региона, желели смо да унапредимо однос према нашим читаоцима и да им омогућимо да читају наше новине било кад и било где, тако што ће путем кратке процедуре, отварања налога бити у могућности не само да читају, већ и да чувају и праве сопствену архиву интересантних текстова на интернет страници Новинарнице.

Новинарница представља продају или бесплатно читање новина у електронском формату, у зависности од врсте издања, не губећи на оригиналности, задржавајући исти изглед, као и садржај. На овај начин изашло се у сусрет потребама савременог начина живота које намеће брз проток информација, али у исто време задржао се квалитет, који штампани медији нуде читаоцима, у односу на кратке вести и садржаје које нуде разни интернет портали информативног карактера.

Новинарница је први и једини портал овог типа у Србији који има за циљ да на једном месту корисницима интернета омогући приступ и читање свих штампаних медија који се издају у Србији из различитих области, како националог, тако и локалног карактера.

Ако желите да сазнате, каква је ситуација у вашем родном граду, да ли је паметно улагати у некретнине, где купити венчаницу и како организовати венчање, каква је актуелна политичка ситуација у земљи, нешто више о музици, фотографији, уметности, која је најпопуларнија дијета ове сезоне, шта раде познате личности, како опремити стан и тако даље, све то може се наћи на једном месту, у издањима доступним на порталу www.novinarnica.net.

Новинарница покрива 90 одсто штампаних медија у Србији, најразличитијих области, дневне новине, недељнике, политичке, економске, стручне, lifestyle часописе итд, што читаоцима омогућава брзу претрагу садржаја и тема који их интересују.

Осим ове предности, свих новина на једном месту, Новинарница нуди једноставну и брзу употребу садржаја сајта, архиву која је константно на располагању, али и јефтинија издања у односу на штампане медије. Ако желите да будете информисани и да будете у току користите сајт Новинарнице.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси