Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Славимо 1.500 бројева Ало!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 04. 2012.

Извор: Ало!

Славимо 1.500 бројева Ало!

Ваше и наше дневне новине „Ало!“ данас славе специјалан јубилеј - пред вама је, драги наши читаоци, 1.500. број!

Од 15. октобра 2007. године, кад је изашао први број, заједно с вама смо много урадили! Открили смо небројено много афера, писали смо и писаћемо о великом броју људи чији је једини начин да скрену пажњу на своје проблеме управо јавност.

Међу њима су, између осталих, малолетна браћа Антић из Пирота , које је социјална служба хтела да одведе од бабе и деде јер су живели у очајним условима. Њима смо изградили купатило и собу, не дозволивши да систем победи љубав.

Писали смо и о малом Сафету Радојичићу из Београда, дечаку који је пре времена морао да одрасте и да са урођеном срчаном маном брине о слепој мајци, старој баки и млађој сестрици. Ви сте заједно са нама помогли Сафету!

Писали смо, а писаћемо и даље, и о другој деци којој је ускраћено детињство, самохраним мајкама, болесним и старим, људима са маргине... Јер, после сваке од тих прича помоћ је стизала на праве адресе!

Заједно смо мењали ствари набоље! Последњи велики успех, можда и најдражи људима који праве ове новине, јесте “Маријин закон” - правни акт којим ће педофили коначно бити третирани како правда захтева, а за који је иницијативу покренуо баш ваш “Ало!”!

Нисмо се за ове четири и по године либили да аргументовано нападамо политичку елиту, тајкуне, “контроверзне бизнисмене” и друге, који су умислили да су изнад закона. Они на овим страницама нису имали уточиште! Неће га ни имати!

У наградним играма скућили смо велики број оних који су само у сновима могли да виде свој кров над главом. О аутомобилима и другим наградама, којих је било на хиљаде, да и не причамо.

Искрено верујемо да су све то разлози због којих у рукама држите “Ало!” новине. И што вас је све више.

Због тога вам се најискреније захваљујемо на поверењу. Обећавамо да ћемо бити још бољи и да ћемо наставити да се боримо за вас свом снагом. Снагом коју сте препознали.

Хвала вам!

Редакција Ало!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси