Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Како што боље писати о економским темама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 05. 2012.

Извор: Дневник

Како што боље писати о економским темама

Асоцијација медија, Мисија OSCE у Србији и IREX након вишемесечних припрема, отпочели су реализацију семинара посвећеног унапређењу квалитета извештавања о економским темама.

Семинар је посвећен новинарима који се економским темама баве у издањима медијских кућа окупљених око Асоцијације медија.

 


Биће реализован у четири циклуса: од 28. до 30. маја, 11. до 13. јуна, 25. до 27. јуна, а у оквиру завршног четвртог циклуса полазници семинара боравиће, током септембра 2012. године на студијском путовању у САД и Немачкој.

Међу предавачима у прва три циклуса биће водећи домаћи стручњаци за економске теме, као и представници великих бизнис система. Њима ће се придружити и искусни предавачи из Европе.

У оквиру првог циклуса предавачи су премијер Мирко Цветковић, гувернер Дејан Шошкић, председник МК Гроуп Миодраг Костић, в.д. генералног директора ПТТ Србија Горан Ћирић, председник ИО Hypo Alpe Adria банке Владимир Чупић и Борис Беговић, председник Центра за либерално-демократске студије.

Полазнике семинара и госте Асоцијације медија поздравио је Веселин Симоновић, председник УО, а присутнима су се обратили и кординатори скупа главни уредници недељника „Време” и „НИН” Драгољуб Жарковић и Небојша Спаић.

Модератори ће бити искусни новинари Димитрије Боаров и Милан Ћулибрк. У раду семинара учествују новинари Вечерњих новости, Блица, Политике, Преса, НИН-а, Времена, Дневника, Колор прес групе, Танјуга, Локал инфо медија групе, Фонета.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси