Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радник РТС-а напао Бориса Малагурског!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 06. 2012.

Аутор: Ало Извор: М.Л.

Радник РТС-а напао Бориса Малагурског!

Током акције дељења флајера за протест испред РТС-а, у ноћи између петка и суботе, радник РТС-а Милован Цветић је напао српскоканадског режисера Бориса Малагурског и екипу омладинаца који организују скуп против медијског мрака на РТС-у. Цветић је на паркингу испред РТС-а почео да вређа Малагурског и прети му физичким нападом, коментаришући да је РТС „његов“ и да ако би га претукао, „не би одговарао за то“.

 

Како наводе организатори скупа, флајери су дељени како би се позвали сви који су против медијског мрака и за емитовање документарца „ Тежина ланаца“ на РТС-у да дођу на Плато испред РТСа у суботу у 16 часова.

Проблем између Малагурског и РТС-а настао је када је Александар Тијанић одбио да на јавном сервису емитује награђивани документарац „Тежина ланаца“, који говори о распаду бивше СФРЈ, а чији је аутор српскоканадски режисер.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси