Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тијанић: судије се плаше моћне жене
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 02. 2009.

Извор: Бета

Тијанић: судије се плаше моћне жене


Генерални директор РТС-а Александар Тијанић оценио је јуче да је Први општински суд одбацио његову тужбу против Биљане Ковачевић-Вучо због њеног „страховитог притисака” на суд.

„Нема српског суда на којем је могуће добити Вучо. Пошто је постало јасно да окривљена Вучо губи процес по тужби Тијанића, судија Првог општинског суда изабрала је – или јој је изабрано – да моју тужбу прогласи неблаговременом”, навео је Тијанић у саопштењу.

Он је истакао да је три године трајао „страховит притисак” Биљане Ковачевић и њене организације Комитет правника за људска права на суд, чиме је поништена регуларност поступка и судске одлуке.

Први општински суд у Београду прекјуче је одбацио као неблаговремену тужбу коју је генерални директор РТС-а поднео против Ковачевићеве као издавача књиге „Случај службеника Александра Тијанића”.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси