Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Apple улази у дневне собе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 08. 2012.

Аутор: Н.Н. Извор: Б92

Apple улази у дневне собе

Извори Wall Street Journal-a говоре о томе да Apple преговара са највећим кабловским оператерима, а у оквиру пројекта који ће корисницима нудити нови ТВ сервис.

 

Apple преговара и са компанијом Time Warner Cable, између осталих, како би она дозволила кориснима да користе Apple -ов уређај као set-top box за телевизијски и други садржај.

Apple -ова визија новог уређаја, пише овај лист, укључује могућности као што је једноставан приступ и гледање садржаја, које брише разлику између "живог" и програма "на захтеве".

Кориснички интерфејс овог уређаја подсећао би на навигацију на iPad-у, а идеја је омогућити корисницима једноставнију навигацију од оне које сада имају.

Apple-ов уређај би могао имати и простор за друштвене опције, као што је дељење ТВ садржаја на Twitter-у, на пример, а садржају би требало да се приступа и путем других Apple уређаја, као што су iPhone и iPad.

Портпарол компаније Apple није желео да коментарише ове наводе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси