Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Овде Радио Пожаревац“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 10. 2012.

Аутор: М. Кузмановић Извор: Данас

„Овде Радио Пожаревац“

Јубилеји - 35 година непрекидног емитовања програма

 

Регионални радио Пожаревац прошлог петка обележио је 35 година непрекидног емитовања програма и 63 године од почетка рада прве радио станице у Пожаревцу и овом делу Србије. Протеклих деценија  новинари и сарадници овог Јавног предузећа освајали су бројне награде и признања, од локалних до међународних.за најбоље документарне, омладинске и хумористичке емисије, репортаже,  рекламне  спотове, тонску реализацију, музички избор.

-Запослени у Радио Пожаревцу јубилеј дочекују као медиј са регионалном фрекфенцијом која покрива Браничевски, Подунавски и део Јужнобанатског округа и двадесетчетворочасовним програмом који се емитује на УКТ таласима 106,2 МХз, казао је између осталог Драган Живановић, директор и главни и одговорни уредник, а поред њега на свечаности у салонима Градског здања говорили су Срђан Милчић, председник Управног одбора и Предраг Радовановић, доајен пожаревачког новинарства.  

Поводом Дана радија у Салонима Градског здања на пригодној свечаности окупили су се   некадашњи и садашњи запослени и сарадници, а том приликом представљена је и публикација под називом „Овде Радио Пожаревац“. У склопу обележавања јубилеја на Тргу ослобођења у оквиру емисије Радио Пожаревца „То је само поп и рок“ у петак је одржан Рок концерт на коме су уз пожаревачке „младе снаге“ свирали „Партибрејкерси“ и „Електрични оргазам“, а на истом простору дан раније одржан и целовечерњи концерт народне музике. Организацију овог концерта помогли су Град Пожаревац, ПД ТЕ КО Костолац, Компанија Дунав осигурање а.д.о., фабрика „Минерална вода“ доо Нересница, „Москомерц“ д.о.о., Уника осигурање, ад Железница Србије, Волкс банка а.д. Београд, Аутоцентар НР, „Електроморава“, „Костолац услуге“ д.о.о., СО Велико Градиште, СО Петровац на Млави и многи други..


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси