Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Прва петолетка Ало!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 10. 2012.

Аутор: Д. Петровић Извор: Aло!

Прва петолетка Ало!

Политичари, музичари, глумци, ТВ лица и читаоци „Ало!“ до јутра славили пола деценије постојања нашег листа.

 

У време док се држава у којој смо живели звала СФРЈ, прављени су петогодишњи планови рада и развоја звани петолетка, а наш дневни лист “Ало!” дочекао је обележавање првих пет година постојања као најтиражнији дневни лист у Србији, што смо уз бројне пријатеље куће и представнике јавног живота у среду прославили у кафе клубу “Санто Доминго”.

Тим поводом, нашем листу у среду међу првима све најбоље пожелела је поп дива Јелена Карлеуша, која је у пратњи мајке Дивне посетила нашу прославу, а лепе жеље упутио нам је и Милош Бојанић, који је из Новога Сада дошао са супругом Бранком. И представници политичке сфере пожелели су нам успех у даљем раду, а један од наших гостију био је Александар Антић, председник Скупштине Београда. Било је и оних гостију које у протеклом периоду нисмо “мазили”, али препознатљивост нашег листа у свих пет година огледала се у реалистичности објава, те нам замерке у среду није упутио ни Срђан Шапер, бивши саветник Бориса Тадића, већ само честитке, које је за нас имао и Слободан Хомен, члан изборног штаба доскорашњег председника Србије.

Поштовање и признање за објективно информисање грађана у “Ало!” изразио је и председник Србије Томислав Николић, који је на прославу послао свог специјалног изасланика Вука Фатића. Јубилеј су нам честитали Никола Селаковић, министар правде, Немања Ђорђевић, истакнути члан СПСа, Срђан Срећковић, бивши министар вера, Александар Југовић, посланик СПО, али и начелник Полицијске управе за безбедност саобраћаја генерал Драгиша Симић.

У доброј атмосфери уживали су и чланови “Лексингтон бенда”, а фронтмен Бојан Васковић чак је и запевао и подигао атмосферу до усијања, док су већи део вечери госте забављали чланови “Трио пасажа”. У доброј музици и још бољем друштву уживали су и водитељка и новинарка Весна Дедић, те глумице Ивана Михић и Ана Сакић, као и млада певачица Љупка Стевић. Директно из Загреба само због наше прославе допутовала је Сораја Вучелић, а оно што је издвојило нашу прославу је било и присуство великог броја читалаца.

А за крај, тачно на време да проба торту посластичарнице “Папас” са Новог Београда, чије је прво парче свечано исекао главни и одговорни уредник “Ало!” Дејан Вукелић, стигла је и певачица Илда Шаулић у пратњи брата Михајла, и са нама славила до касно у ноћ.

„Ало!” спојио неистомишљенике!

На нашем рођендану са задовољством су ћаскали и они који имају супротстављене политичке ставове, па је тако, осим са Јеленом Карлеушом, Александар Антић из СПСа разговарао и са Срђаном Шапером из ДСа, а ни други политичари - Александар Југовић, Никола Селаковић, Срђан Срећковић - нису скривали задовољство због чињенице да се на једном месту нашло толико различитих људи из свих сфера јавног живота.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси