Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Извињење заменика градоначелника Ваљева новинарки
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 12. 2012.

Извор: Бета

Извињење заменика градоначелника Ваљева новинарки

Заменик ваљевског градоначелника Драгољуб Крстић извинио се уредници Радио Патка Дарији Ранковић због увреда изречених на последњој седници Градске скупштине. „Желим да упутим извињење новинарки Радио Патка Дарији Ранковић што сам, без обзира на околности, непримерено реаговао као заменик градоначелника на седници Градске скупштине одржаној 24. децембра и нанео јој увреду“, наводи се у Крстићевој изјави за јавност прослеђеној медијима из Градске управе.

 

Крстић је уредницу Радио Патка назвао „олошем“ и затражио њено „избацивање“ из сале након примедбе одборника Слободана Гвозденовић а из ГГ Победа, чији је члан и Крстић, да га „деконцентрише склањање диктафона док говори“.

Ово је последњи пут да се тако нешто дешава (склањање диктафона), у противном ја ћу је избацити из сале - казао је тада Гвозденовић.

Новинари су напустили седницу градског парламента, на којој се расправљало о буџету, а захтевом за заштиту обратили су се градоначелнику Станку Терзићу (СПС), председнику Градске скупштине Михаилу Јокићу (СНС) и вишем тужиоцу Миодрагу Плазинићу.

Седницу су напустили и опозициони одборници из ДС и ЛДП, а саопштењима за јавност са подршком новинарима огласиле су се и партије коалиције на власти - СПС, СНС, УРС, НС и Покрет за Ваљево.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

10.01.

2013.

Zivorad Jankovic [нерегистровани] у 21:35

Nedostaje izvinjenje novinarke

Ocekivao sam i izvinjenje Darije Rankovic koja je svojim neprofesionalnim radom prouzrokovala ceo slucaj.

Одговори
пет

28.12.

2012.

anonymousDarko [нерегистровани] у 12:16

Izvinjenje

Koliko mu je trebalo vremena da se izvini. Kad se digla prasina onda se setio.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси