Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Година победе Курира
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 12. 2012.

Извор: Курир

Година победе Курира

Овом тезом, или како год да се назове, почео је годину најтиражнији дневни лист у Србији - Курир. И, без лажне скромности, потпуно смо је оправдали.

То говоре и наши читаоци, којих је из дана у дан све више, и конкуренција, коју смо потпуно дотукли...

То, на крају крајева, говоре конкретни резултати. Увек први, увек тачан, бескомпромисан, Курир је доносио ексклузивне интервјуе - тако смо први и једини у Србији, а можда и шире, чули и пренели шта је то имао да поручи - за Србе злочинац, а за Хрвате херој - Анте Готовина, упозорили смо јавност на претње ухапшеног тајкуна Мирослава Мишковића државном врху, конкретно, вицепремијеру Александру Вучићу.

Непристрасним и аргументованим извештавањем допринели смо томе да се раскринка „отац Србије“, а епилог сви добро знају - ову Нову годину, али и Божић, он ће провести у ћелији Специјалног суда.

Зарад истине, урадили смо чак и оно што нико други није и не сме - потпуно смо оголили градоначелника Београда Драгана Ђиласа, човека познатог по томе што има пипке у свим медијима.

Али не и у Куриру!

Тако су наши читаоци, који све сиромашније живе, могли да виде где се то башкаре и у колико квадрата они који су нас довде и довели. Видели су и то колико папрено скупих сатова има ортопед и бивши министар Оливер Дулић, како је, на штету српског буџета, шуровао са словеначким тајкуном Растом Томажичем, како је ојадио фонд „Очистимо Србију“...

Успели смо да натерамо и бившег премијера, мастермајнда скоро свих сумњивих приватизација у Србији Мирка Цветковића да „за сваки случај узме адвоката“. Не би га ни узимао да све оно о чему смо извештавали није тачно.

Осим борбе против корупције и криминала, којој је наш лист дао велики допринос, не треба заборавити оне због којих и постојимо - наше читаоце. Курир је увек, као и претходних година, налазио начин да помогне онима којима је то стварно било потребно.

Тако је Јанко Маглоцки (17), дечак који је био сам на свету, захваљујући добрим људима и нашем листу добио кућу, мали надничар Никола Николић (7), чија је судбина потресла целу Србију, први пут је видео море...

Списак оних којима смо успели донекле да променимо живот је подугачак. И биће још дужи. Курир, заједно са својим верним читаоцима, иде у нове победе!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси