Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Будни са Ивон ” кошта 400.000. Има ли спонзора?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 02. 2013.

Аутор: Н. Џодан Извор: Блиц

„Будни са Ивон ” кошта 400.000. Има ли спонзора?

Емисија “Још увек будни са Ивон”, која је због финансијских проблема скинута са програма Студија Б, биће враћена истог часа када се појави спонзор који ће уплатити 400.000 динара, колико износе месечни трошкови, каже за „Блиц“ Александар Тимофејев, директор и главни и одговорни уредник Студија Б.

 

Он наводи и да иницијатива на друштвеним мрежама “Вратите Ивон Јафали” алудира на то да је она склоњена са програма, што није тачно.

Прича о томе да је Ивон Јафали склоњена са програма је дезинформација и лаж коју је неко можда и намерно пласирао на друштвеним мрежама, те на тај начин обмањује гледаоце Студија Б. Па шта то значи? Ко је отерао Ивон Јафали? Не ради се о укидању културног програма, ради се само о томе да за тај термин, нажалост, пара нема, спонзора нема и рекао сам и Ивон људима у маркетингу колико нас та емисија кошта.

Емисија кошта додатних 400.000 динара месечно, па ако неко хоће да спонзорише, супер. Ми већ дуго покушавамо да нађемо спонзора за тако нешто, али безуспешно. То је, у ствари, огроман проблем наше данашњице о којем треба причати. Не можемо да нађемо спонзора који би уложио мање од четири хиљаде евра месечно у емисију која се бави културом. То, у свету телевизије, нису неке велике паре, али за Студио Б, нажалост, у овом тренутку јесу. Ако би се нашао неко ко би са толиким средствима спонзорисао емисију у том термину, вратио бих је одмах - наводи Александар Тимофејев.

Он истиче да ниједног трена није довођено у питање да ли ће Јафали да ради на Студију Б. Она ће данас и наредних дана, бар смо се тако договорили, да води са Иреном емисију “Београде, добар дан”, пошто је Југослав на Берлинском фестивалу, одакле се укључује у програм, тако да не видим чему толика фрка.

Неће се звати “Још увек будни” него “Београде, добар дан”. Они ће, по тој замисли, радити ту емисију која ће се емитовати по подне, а репризирати у термину у којем се емитовала емисија “Још увек будни” - објашњава он. На питање да ли постоји опасност да још неке културне емисије доживе сличну судбину, на пример “Ниво 23” Веље Павловића, Тимофејев каже да се то неће догодити.

“Ниво 23” се емитује раније и иде једном недељно, док је Ивон ишла после поноћи четири пута недељно. Нема говора о томе да је угрожен програм Студија Б - каже Тимофејев.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси