Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Порез на РТС 500 динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 03. 2013.

Извор: Ало!

Порез на РТС 500 динара

Према закону о електронским медијима, који би требало да буде завршен наредне недеље, биће уведена накнада за РТС и РТВ, која ће се плаћати уз порез на некретнине, најавио је јуче помоћник министра за медије Драган Коларевић.

Он је на конференцији за новинаре рекао да очекује да тај закон до лета буде усвојен у парламенту и прецизирао да то неће бити порез, већ накнада која ће се плаћати уз уплатнице уз порез и износиће 500 динара, као досадашња РТВ претплата.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

02.03.

2013.

Novinar UNSa iz Prokuplja [нерегистровани] у 14:31

Dug za pretplatu

Interesuje me sta ce biti sa dugovanjem za RTV pretplatu do sada i odakle ce placati pretplatu u buduce SOCIJALNI SLUCAJEVI.
Sledece sto me interesuje je to, posto ne zelim da gledam RTS sto me ne iskljucite jer necu da placam, jer imam kablovsku, total TV, satelitsku, open IPTV i td. i ne zelim da gledam PRVI I DRUGI KANAL RTS-a.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси