Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Састанак са представницима РТС и РТВ у понедељак, 29 априла
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 04. 2024.

Аутор: Н1 Извор: Н1

Састанак са представницима РТС и РТВ у понедељак, 29 априла

Састанак са представницима РТС и РТВ биће одржан у понедељак, 29. априла, саопштено је из Скупштине Србије.

 

„Састанак је замишљен као платформа за дијалог, где ће посланичке групе имати прилику да изнесу своје виђење о извештавању јавног медијског сервиса у вези са активностима политичких субјеката“, наводи се у саопштењу.

Састанак представника власти и опозиције са два јавна сервиса требало је да буде одржан данас, али је РТС затражио његово померање за понедељак.

„Због раније заказаних обавеза нисмо у могућности да у тако кратко року позитивно одговоримо на ваш позив на састанак 26. априла у 13 часова у Дому Народне скупштине.У позиву је наведено да ће ‘посланичке групе имати прилику да изнесу своје виђење о извештавању јавних сервиса’, са чиме смо ми већ веома добро упознати јер пажљиво пратимо и скупштинска заседања и све изјаве свих релевантних политичких фактора у земљи, те не видимо потребу за нашим присуством на таквом састанку“, наводи се у одговору РТС-а.

РТС је додао да „уколико се очекује да представници РТС-а на било који начин учествују у разговору молимо вас да нас обавестите које теме ће бити разматране, како бисмо могли адекватно да се припремимо, ако је циљ састанка конструктивни дијалог, како сте написали у позиву“.

Сврха састанка је начин извештавања јавног сервиса у предстојећој изборној кампањи

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси