Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медијима 970.000 динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2013.

Извор: Преглед, Танјуг

Медијима 970.000 динара

Чланови Градског већа Лесковца одлучили су на јучерашњој седници да из буџета суфинансирају информативне програме локалних електронских и штампаних медија, до краја године, за шта ће месечно бити издвајано 970.000 динара.

Према тој одлуци, ТВ Лесковац и ТВ Протокол К-1 добијаће сваког месеца 250.000 динара, ТВ Студио МТ 150.000, а ТВ 4С и ТВ Клисура по 100.000 динара.

Чланови већа одлучили су да се из градске касе сваког месеца издваја по 70.000 динара за локални недељник „Нова наша реч“ и за радио Екос 50.000 динара.

Иако је раније најављивано да ће одлуци о суфинансирању медија претходити конкурс, он није био расписан. Градоначелник Горан Цветановић најавио је да ће град од наредне године престати с праксом да суфинансира локалне медије. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси