Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Министарство информисања и телекомуникација објавило решења о формирању комисија за конкурсе из области јавног информисања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 05. 2024.

Извор: Министарство информисања и телекомуникација

Министарство информисања и телекомуникација објавило решења о формирању комисија за конкурсе из области јавног информисања

Министарство информисања и телекомуникација је 23. маја 2024. године објавило решења о формирању комисија, за девет расписаних конкурса из области јавног информисања, као и ранг листу и бодовне листе за оцењивање биографија свих пријављених кандидата за чланове комисија.

Задатак чланова комисија је да размотре и оцене сваки пројекат у складу са бодовном листом за оцењивање пројеката и сачине ранг листу, на основу броја добијених бодова и на основу ранг листе израде предлог расподеле средстава са образложењем које достављају министру информисања и телекомуникација.

Министарство захваљује свим новинарским и медијским удружењима као и теоретичарима, аналитичарима и практичарима из области медија који су послали предлоге за чланове комисија како би били изабрани најбољи пројекти који ће допринети остваривању јавног интереса у области јавног информисања.

Решења о формирању комисија, ранг листе и бодовне листе за оцењивање биографија свих пријављених кандидата за чланове комисија можете погледати ОВДЕ.

Коментари (2)

Остави коментар
суб

25.05.

2024.

бранanonymous [нерегистровани] у 22:45

Re:

Још једном се потврдило, све је могуће. Не знам само чему та игра са бодовањем.

Одговори
пет

24.05.

2024.

Predrag [нерегистровани] у 14:19

?

Kako je moguće da na štampi prođu u komisiju oni koji imaju najmanje poena na bodovnoj listi?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси