Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нико не сме да дира медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2013.

Извор: Спорт

Нико не сме да дира медије

Поводом изјаве челника АСС, Веселина Јевресимовића, на чију кућу су у суботу ујутру бачене две експлозивне направе, да је напад на њега напад на медије, с обзиром на то да је власник „Telegraf.rs”, огласила су се новинарска удружења, али и премијер Србије, Ивица Дачић.

Нико у Србији не сме да напада медије и њихове власнике - упозорио је Дачић. Такође, премијер је рекао да ће држава да учини све што је у њеној моћи да обезбеди заштиту свим медијима и новинарима у Србији.

- Уколико се покаже да је напад повезан са писањем Телеграфа, то је упозорење да се враћамо у времена када су медији, њихови власници и новинари били на мети озбиљних криминалних група - поручио је председник НУНС-а, Вукашин Обрадовић.

- Веома је важно да се што пре открију починиоци.

Такође, Удружење новинара Србије тражи да се испитају све околности бомбашког напада на кућу Јевросимовића.

УНС тражи да полиција утврди да ли напад има везе са писањем медија, чиjи је Јевросимовић власник и јавно саопши резултате.

Сећања ради, у нападу (субота, 4.50) на кућу Јевросимовића једна експлозивна направа пала је на терасу собе у којој се налазила Веселинова 12-годишња кћерка.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси