Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Посланик насрнуо на начелника
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 04. 2013.

Аутор: Радоман Ирић Извор: Блиц

Посланик насрнуо на начелника

Народни посланик СНС из Врања Драган Николић, прослављајући победу своје странке на изборима за савете месних заједница, јуче рано ујутру, испред зграде Полицијске управе у Врању, упутио је више псовки и увреда на рад припадника полиције и начелника Слађана Велиновића.

На полицијском снимку се лепо види долазак Николића и колоне аутомобила са присталицама СНС пред зграду.

Он се потом пење на хаубу једног аутомобила са које је упутио много непримерених увреда на наш рад - потврђено нам је у Полицијској управи.

Очевици кажу да је посланик, између увреда и псовки, поручио полицији и њиховом начелнику да је СНС победио упркос „таквом раду врањске полиције“.

Десетак минута касније, Николић је са колоном аутомобила закрчио саобраћај на раскрсници код Регионалне РТВ Врање, где су на улици разговарали Зоран Величковић, директор ове медијске куће и начелник Полицијске управе Слађан Велиновић.

Разговор на улици је био доста мучан и јако непријатан.

Оптужио ме је да РТВ Врање није коректно пратила изборе и да се ставила на страну СПС. У таквој мучној ситуацији био сам принуђен да прихватим позив и да у просторијама СНС снимимо конференцију за новинаре - каже Величковић.

Начелник полиције каже да се Николић потом бесно окренуо и пошао песницама на њега, у чему су га спречили други чланови СНС, али је наставио са вербалним псовкама, претњама и личним увредама.

Николић није желео да коментарише дуел јер, како је рекао, не заслужује пажњу.

Потврдио је да је вербални дуел био мало жешћи, али да није било фи зичког обрачуна.

Не желим да коментаришем тај назовиинцидент, јер се начелник полиције господин Велиновић отворено ставио на страну једне политичке опције. Његови људи су јуче заустављали наше активисте и слали их на технички преглед, како би нас омели у изборном процесу. Такође су цепали плакате с ликом Александра Вучића - рекао је Николић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси