Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У петак конференција о слободи медија у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 05. 2013.

Извор: НУНС

У петак конференција о слободи медија у Србији

Поводом обележавања Светског дана слободе медија, новинарска и медијска удружења и Мисија ОЕБС организују конференцију за новинаре „Слобода медија у Србији: Достигнућа, претње и актуелни трендови“.

На конференцији која ће се одржати у београдском Медија центру, у петак 10. маја, с почетком у 11:00 часова, представници новинарских и медијских удружења говориће о актуелном стању и будућности медијских слобода у Србији, као и о кључним изазовима са којима се суочавају у процесу медијских реформи.

На конференцији ће говорити председник Независног удружења новинара Србије Вукашин Обрадовић, председница Удружења новинара Србије Љиљана Смајловић, председник Асоцијације медија Зоран Секулић, председник Асоцијације Независних електронских медија Саша Мирковић, председник Независног друштва новинара Војводине Динко Грухоњић и председник Пословног удружења Локал прес Дејан Миладиновић. Модератор конференције ће бити новинарка Тамара Скрозза, чланица Комисије за жалбе Савета за штампу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси