Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Због РТС-а оставка генералног РТВ Војводине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 05. 2013.

Извор: МОНДО

Због РТС-а оставка генералног РТВ Војводине

Синиша Исаков је поднео вечерас оставку а за вршиоца дужности генералног директора Управни одбор именовао Срђана Михајловића. Исаков је у тексту оставке, у који је Бета имала увид, навео да је дошао до тачке када више не може да спроводи план пословања за који је добио подршку УО, када је изабран за генералног директора. Агенција Бета сазнаје да је оставку дао незадовољан изузетно лошом финансијском ситуацијом РТВ-а, као последице привилегованог положаја код државе Радио-телевизије Србије.

У тексту оставке Исаков је захвалио уредницима и менаџменту с којим је сарађивао и констатовао да је у последње две године РТВ значајно унапредила програм и повећала гледаност.

Нови генерални директор РТВ-а Срђан Михајловић раније је био директор компаније Транснафта, саветник генералног директора Нафтне индустрије Србије и генерални директор Војвођанске банке.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси