Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Информер за годину дана освојио поверење Србије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 05. 2013.

Аутор: Д. Ј. Вучићевић Извор: Информер

Информер за годину дана освојио поверење Србије

Данас је први рођендан Информера. Честитамо! И вама и себи самима.

Пре годину дана многи су сумњали, тврдили да ћемо трајати „само једно лето“.

Ми смо веровали да су Србији потребне баш овакве новине. Слободне, независне, спремне да критикују свакога ко заслужи. Професионалне, одговорне, спремне да похвале и подрже свакога ко вреди.

Заједно с вама прошли смо кроз изборе, формирање Владе, силне политичке и криминалне афере које смо готово увек први отварали. Информер је за ових годину дана освојио поверење Србије. Постали смо цитиране, међу читаоцима угледне и омиљене, новине којима се верује.

Доказали смо да нисмо ничији и да код нас нема „недодирљивих“. И у власти и у опозицији. Скоро да нема ниједног моћника, а да га за ових годину дана нисмо „закачили“. Увек по заслузи. Ако смо некад и погрешили, увек смо били спремни на се извинимо.

Ништа од тога, наравно, не бисмо могли без вас. Вас који свакога јутра на киоску дате по 20 динара за свој примерак. Вас који нам свакога дана шаљете вести из својих градова и села, вас који нас хвалите, али и вас који нас критикујете. И зато вам хвала.

И зато вам обећавамо да ћемо у наредних годину дана постати још бољи и садржајнији. Једино што нећемо „поправљати“ је цена. Мисија Информер успешно је започета.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси