Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Награда „Блицу“ за друштвени допринос
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 05. 2013.

Аутор: С. Т. Извор: Блиц

Награда „Блицу“ за друштвени допринос

Дневне новине “Блиц” добиле су плакету “Мој избор” за подршку друштвено одговорним акцијама, коју сваке године додељују удружење Моја Србија и Привредна комора Београда.

Нада Стаматовић, менаџер за корпоративне комуникације и односе са јавношћу у компанији “Рингиер Аxел Спрингер“, којој припада наш лист, каже да је “Блиц”

као моћан медији свестан одговорности коју та моћ носи и усмерава је ка друштвено одговорним и хуманитарним акцијама.

Почетком године “Блиц” је основао Фондацију и покренуо акцију “Срце за децу”, користећи све своје ресурсе како би се помогло најсиромашнијим малишанима.

Акција је добила поверење јавности, која такође даје допринос у прикупљању значајних средстава. До сада је објављено 35 репортажа о деци која живе у нехуманим условима. Свима смо до сада помогли донацијама у виду хране, одеће, обуће...

Адаптирали смо три објекта, две породице су добиле нове домове опремљене намештајем и белом техником. Тренутно се ради на решавању стамбеног питања за остале породице - истиче Стаматовићева.

Поред “Блица”, у истој категорији награду су добили Радио-телевизија Србије и Б92.

Награђени су још и “Еуробанка”, “Фудленд”, “Гранд моторс”, “Викторија група”, “Власинка”, “МК група” и емисија “Експлозив“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси