Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Зашто је укидање претплате опасно?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 05. 2013.

Извор: РТВ

Зашто је укидање претплате опасно?

Уколико претплата за јавне сервисе буде укинута на период од две године, како се најављује, то може бити веома опасно, и касније тешко за враћање старог система, упозорио је у нашој емисији "Сучељавање", професор Факултета политичких наука, Раде Вељановски.

Драган Коларевић, помоћник министра за информисање и културу казао је да ће сет медијских закона за месец дана наћи пред посланицима у републичком парламенту.

Саветник генералног директора Радио - телевизије Војводине Синиша Исаков поновио је да је претплата најбољи начин за финансирање јавних сервиса.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

10.05.

2013.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [нерегистровани] у 12:54

"Orocavanje" rokova javne i skupstinske rasprave

U ovoj rubrici od 27.04.2013. pod naslovom "Rasprava 8. maja" najavljeno je: "Nacrt zakona o elektronskim medijima naći će se na javnoj raspravi od 8. maja, a planirano je da do kraja maja ide na usvajanje Vladi Srbije, rekao je pomoćnik ministra kulture i informisanja Dragan Kolarević."

Ni danas, 10. maja nacrt ovog zakona nije se nasao na javnoj raspravi, a isti drzavni sluzbenik opet najavljuje da ce se predlog ovog zakona za mesec dana naci pred poslanicima u republickoj skupstini.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси