Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пунолество СОС канала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 05. 2013.

Извор: Фонет

Пунолество СОС канала

Спортска телевизија СОС канал саопштила је данас да ће 22. маја прославити 18.рођендан, као прва спортска телевизија на просторима бивше Југославије.

"Својим оргиналним и аутентичним концептом СОС канал је постао најутицајнији спортски медиј на овим просторима. Иако се бави искључиво домаћим спортом, без директних преноса скупоцених догадјаја из иностранства, према званичним подацима АГБ Ниелсена, СОС канал је најгледанија спортска телевизија", каже се у саопштењу ове телевизије.

Ова телевизија је у претходних 18 година објавила више стотина хиљада вести, репортаж и интервјуа и извештавала је са светских и европских првенстава, Олимпијских игара, свих домаћих такмичења, али и надметања основаца, рекреативаца, војника, студената, пионира и особа са инвалидитетом.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси