Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шумадијски прозор у свет
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2013.

Аутор: М. Ђ. Извор: Вечерње новости

Шумадијски прозор у свет

Прва српска приватна телевизија, популарна "К9", обележила је две деценије рада, а честитке за јубилеј стигле су од председника државе Томислава Николића и готово свих чланова Владе Србије, црквених великодостојника, представника важних националних институција...

По речима Нинослава Продановића, представника за медије ове куће, екипе "К9" у протеклом периоду забележиле су све важније догађаје у граду, региону и држави, а и једина су станица у овом делу Европе која је потписала званичан уговор о сарадњи са планетарно популарном МТВ. Снимке и извештаје из Крагујевца, истовремено, преузимале су најзначајније светске телевизије, а ексклузивне догађаје преносиле и агенције попут чувеног "Ројтерса".

- Емитовали смо око 90.000 сати шематизованог програма, што је апсолутни рекорд у Србији, ако се изузму програми РТС - каже Продановић.

- На све то би требало додати и укључења из безмало 50 држава, са готово свих контината. При свему томе, ни са ким се нисмо такмичили, већ смо гледацима из овог дела Србије желели да пренесемо све оно што би могло да их интересује. Током минуле две деценије, такође, више од хиљаду новинара, сниматеља, монтажера... прве телевизијске кораке направило је управо на "К9".

- Од оснивања радимо на тржишном принципу и успели смо да будемо препознатљиви по сопственој продукцији. Све незаввисне стручне анализе указују да се наше емисје, у овом делу централе Србије, успешно носе са најгледанијим програмима телевизија са националном фрекфенцијом - закључује Продановић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси