Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уроша отерали с „Индекса“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 06. 2013.

Аутор: Е. С. Извор: Информер

Уроша отерали с „Индекса“

Урош Богдановић, аутор и водитељ Радио Индекса и сарадник портала Њуз.нет, публици познат као духовит човек без длаке на језику, смењен је одлуком менаџмента националног радија!

Оправдање за ову одлуку су наводно лошији рејтинзи јутарњег програма „УрошvБогдановић шоу“. Водитељ, међутим, за Информер каже да је у питању други разлог.

- Рејтинзи сурово одређују медијски квалитет, а мој рејтинг је у континуираном расту последњих годину дана. Менаџмент,међутим, није задовољан тим растом.Критикована је и моја врста хумора, јер је Србији, по њиховом мишљењу, потребан „јефтинији“ хумор и лака нота - објашњава Урош, и додаје: - Сигуран сам да је разлог за скидање моје емисије с програма сасвим другачији.

Највероватније сам се замерио некоме коме нисам смео. Покушали смо да добијемо коментар челника Радио Индекса, али нико од њих није желео да се огласи овим поводом.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

16.08.

2013.

žmaga [нерегистровани] у 23:31

uroša oterali sa indexa

svaka ti čast za divno provedene sate i dane uz tvoj humor. živio i u zdravlje.+38268517181

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси