Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тужилаштво без коментара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 06. 2013.

Аутор: Д. Д. Извор: Данас

Тужилаштво без коментара

Пинк саопштио да је покренут предистражни поступак због тврдњи Жељка Митровића против Драгана Ђиласа

Београд - У Вишем тужилаштву у Београду нема информација поводом саопштења Пинк медиа да је покренут предистражни поступак против власника ове ТВ мреже Жељка Митровића. Телевизија Пинк саопштила је јуче, позивајући се на незваничне информације да је „Више тужилаштво у Београду покренуло предистражни поступак у коме ће власник Пинк медиа групе Жељко Митровић изнети доказе о јавно изреченим тврдњама против Драгана Ђиласа“.

У саопштењу ТВ Пинк се наводи да је власник Пинк медиа групе изјавио да ће у покренутом поступку своја јавно изнета сазнања поткрепити релевантним доказима.

Власник Пинка, у програмима својих кабловских као и телевизије са националном фреквенцијом, данима даје изјаве и саопштења чија тема је судски поступак који се води у Специјалном суду против бившег градског секретара за здравство и члана ДС Владимира Шубаревића у такозваном предмету „набавка медицинског намештаја“. Окривљено је још четворо бивших руководилаца здравствених установа, као и две особе из приватних предузећа, а сви се терете за незаконитости приликом набавке опреме за болнице. Митровић оптужује градоначелника Београда и лидера ДС Ђиласа да је знао да су „утамничени невини људи“. У овом процесу преслушавани су на главном претресу пред Специјалним судом и аудио снимци разговора окривљених. Претрес би требало да се настави почетком јула.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси