Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Другачији од осталих
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 07. 2013.

Извор: Вечерње новости

Другачији од осталих

Изложбом награђених фотографија са овогодишњег “Бетиног” конкурса и пријемом за представнике локалних медија и невладиних организација, у Новом Пазару је прексиноћ обележена десетогодишњица Радија сто-плус, информативне куће коју је у овом делу Србије отворила Информативна агенција “Бета”.

- Јубилеј је прилика да сумирамо резултате, па са задовољством могу да оценим да је Радио “Сто-плус”, као један од наших најзначајнијих пројеката у Санџаку, стекао репутацију озбиљног и професионалног медија - истакао је главни уредник “Бете” Иван Цвејић.

Прва деценија им је била “авантура” стварања потпуно другачијег медија од оног што је до тада у Санџаку било уобичајено.

- За нама је десет изузетно напорних, али надасве занимљивих година, изабрали смо да се не заклањамо иза центара политичке и финансијске моћи и докажемо да је и тако нешто могуће, чак и у Новом Пазару - нагласио је Слезовић.

Радио “Сто-плус” се слуша у Новом Пазару, Сјеници, Тутину, Пријепољу, Прибоју, Новој Вароши, Рашки, Лепосавићу...

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси