Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одржана комеморација поводом смрти власника ТВ Галаксија 32
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 07. 2013.

Извор: Танјуг

Одржана комеморација поводом смрти власника ТВ Галаксија 32

Комеморација поводом смрти власника ТВ Галаксија 32, Мишуле Петровића и сниматеља Драгослава Јевремовића одржана је данас у чачанском Дому културе.

 

Комеморацији је присуствовао велики број пријатеља, колега, директора јавних предузећа, представника културног и политичког живота, локалне самоуправе града Чачка и спортских радника из Србије и иностранства.

Међу присутнима били су министар без портфеља у Влади РС Сулејман Угљанин и народни посланик Драгомир Карић.

У име локалне самоуправе, од трагично настрадалих Петровића и Јевремовића опростио се председник Скупштине града, Вељко Неговановић који је казао да је Чачак изгубио велике људе, а сви који су их познавали одане пријатеље и праве професионалце.

Сулејман Угљанин је у свом обраћању рекао да је срећан човек јер је имао такве пријатеље, али и тужан због растанка са њима. Они су, како је истакао, били широког срца, велике душе и пре свега честити људи.

Народни посланик, Драгомир Карић је нагласио да су Петрових и Јевремовић били часни, поштени људи, борци за истину и правду.

У име МЗ Парменац, одакле је родом Мишула Петровић, од њих се опростио председник савета МЗ Драган Полуга, испред колектива ТВ Галаксија - Светлана Јефтовић, а у име новинара Чачка - Милица Допуђа.

Мишула Петровић и Драгослав Јевремовић су настрадали 2. јула у саобраћајној несрећи код Младеновца, враћајући се са свог последњег новинарског задатка.

Биће сахрањени данас - Мишула Петровић на градском гробљу у Чачку, а Драгослав Јевремовић на месном гробљу у Трнави.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси