Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Конкурс за директора Танјуга
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 07. 2013.

Аутор: М. П. Извор: Бета

Конкурс за директора Танјуга

Влада Србије данас је донела одлуку о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Новинске агенције Танјуг и Јавног предузећа за новинско издавачку делатност Панорама из Приштине. За споровођење конкурса за избор директора та два јавна предузећа задужено је Министарство културе и информисања које ће у року од осам дана објавити огласе о конкурсима.

Влада је одлучила и да се спроводе јавни конкурс за именовање директора Јавног предузећа "Југоимпорт СДПР" и задужила Министарство одбране да у року од осам дана објави оглас о конкурсу. 

На данашњој  седници Владе усвојен је Предлог закона о потврђивању уговора између Србије и Турске о узајамној правној помоћи у грађанским и трговачким стварима.

Усвојен је и Предлог закона о потврђивању уговора између Србије и Турске о узајамној правној помоћи у кривичним стварима, као и Предлог закона о потврђивању уговора о изручењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси