Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови чланови Савета за штампу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 07. 2013.

Аутор: В. М. А. Извор: Политика

Нови чланови Савета за штампу

Управни одбор Савета за штампу добио је јуче нове чланове који ће у овом телу представљати Асоцијацију медија. Реч је директорима и главним уредницима недељника „Нови магазин” и дневника „Вечерње новости” – Надежди Гаће и Ратку Дмитровићу, као и Вељку Лалићу, главном уреднику „Недељника”. У Комисији за жалбе, као трећи представник поменутог удружења изабран је Тихомир Тришић, главни уредник „Актера”.

Савет за штампу основан је као независно тело које окупља издаваче, власнике штампаних медија и професионалне новинаре. Његов циљ је да прати поштовање Кодекса новинара Србије у штампи и решава жалбе појединаца и институција на њихове садржаје. У надлежности Савета је и  посредовање између оштећених и редакција, као и изношење јавних опомена за кршење етичких стандарда.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси