Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Каса нови главни и одговорни уредник Суботичких новина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 07. 2013.

Извор: РТВ, Танјуг

Каса нови главни и одговорни уредник Суботичких новина

Након дугогодишње каријере у привреди, политици и банкарству, некадашњи лидер Савеза војвођанских Мађара Јожеф Каса опробаће се и у новинарским водама, јер је именован на место главног и одговорног уредника Суботичких новина.

Каса, који је пре неколико месеци именован за директора овог најстаријег медија у Суботици, постављен је на ову функцију одлуком Скупштине оснивача Суботичких новина и то након што се досадашњи главни и одговорни уредник Саво Дувњак повукао са функције.


Како су објавиле Суботичке новине на свом сајту, за заменике главног и одговорног уредника именовани су новинари редакције - Нада Харминц и Слободан Ђурикин.

Суботичке новине спадају међу најстарије новине у Србији, а ове године обележавају 120 година постојања.

Каса је био у жижи јавности крајем прошле године када је ухапшен у афери "Агробанка". Међутим, он није обухваћен оптужницом.

Поред Касе, који је својевремено био директор суботичке филијале Агробанке, тада је ухапшен и власник предузећа "Азотара", "Азохем" и "Мала Босна" Пеђа Малишановић.

Малишановић има власнички удео од 3,5 процената у Суботичким новинама, док је највећи појединачни сувласник ових новина Душан Ступар, са 27,34 одсто акција.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси