Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стојановић ћути о изнуди!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 07. 2013.

Аутор: М. Здравковић Извор: Ало!

Стојановић ћути о изнуди!

Дејан Анђус, водитељ ТВ „Коперникус“, открио је у својој емисији да је био део групе људи која је тражила 12.000 евра од тренера црвено-белих Славише Стојановића?!

 

Челници Звезде најавили су одмах да ће поднети кривичну пријаву због покушаја изнуде против Анђуса, који је наводно у уторак ујутру у „Хотелу М“, захтевао поменути новац од тренера црвено-белих (десет одсто од 120.000 евра, колико је Стојановић добио за ангажман на “Маракани”), уз тврдњу да га је он лично довео у клуб овог лета.

 Анђусове тврдње!

- Славиша Стојановић је предложен од стране мог кућног пријатеља, таксисте Мишка, са којим сам се нашао у једном ресторану и који ми је дао његов ЦВ. Те папире сам предао Кокези у ресторану „Гала“, а затим сам отишао и код потпредседника Владе Александра Вучића, кога познајем, и предочио му ту могућност. Тек после тога, Славиша Стојановић је позван да дође у Београд.
- Послао сам му поруку (Стојановићу) да не заборави ко су му прави пријатељи и да се не приклања новим пријатељима, а ја сам му фудбалска мајка, као што сам Александру Јанковићу фудбалски отац и као што нико не би чуо за њега да није мене.
- Тај човек, Мишко, који је таксиста, предложио је Стојановића за тренера и припада му менаџерска провизија, без обзира на то што није менаџер. Он је тај посао одрадио. Е сад, пошто је одрадио на реч, можда Славиша не треба да му да провизију.

Славиша Стојановић јуче није био вољан да прокоментарише тврдње Дејана Анђуса. На наше конкретно питање о незапамћеном скандалу, дао је поприлично дипломатски одговор.


- Нисам гледао емисију, па тако не могу да коментаришем шта је тамо изречено. Могу само да кажем да ствари нису тако страшне као што су представљене у првом тренутку. Анђус од мене ништа није тражио лично - истакао је Стојановић.


- Толико о томе, имам паметнија и озбиљна посла, а то је мој деби на клупи Звезде и то на европској утакмици - напоменуо је словеначки стручњак.


Новинари су нешто касније поново покушали да дођу до коментара Стојановића, овог пута о извесном таксисти Мишку, кућном пријатељу Дејана Анђуса, који је ЦВ тренера Звезде дао ТВ водитељу, а овај га је касније проследио Славиши Кокези и Александру Вучићу.


На питање медија да ли се видео са поменутим таксистом, тренер црвено-белих је остао закопчан.
- Све што сам рекао, рекао сам - закључио је Стојановић, који ће ипак морати да прича у МУП-у, кад већ није на конференцији, с обзиром на то да ће државни органи морати да реагују после шокантних сазнања изречених на ТВ „Коперникус“.

 Остаје при свему што је рекао: Дејан Анђус

Анђус: Једва чекам да ме полиција позове!


Дејан Анђус се одазвао јуче позиву наше редакције и истакао да остаје при свему што је изрекао у емисији у уторак увече. Новинар ТВ „Коперникус“ истиче и да се не плаши кривичне пријаве коју ФК Црвена звезда планира да поднесе против њега.
- Ту кривичну пријаву ми пакују криминалци из руководства клуба, потпредседници Славиша Кокеза и Ивица Тончев, људи који су до сада добрано омастили брке у овом клубу - оптужује Анђус.


- Да ли сте изнуђвали новац од тренера Стојановића?
- Нисам, само сам га подсетио на то да је дужан онима који су му помогли.


- Шта ћете ако вас полиција позове поводом тога?
- Једва чекам да ме позову, верујте ми. Имам много тога да им кажем о мутним радњама у Звезди - поручио је Дејан Анђус.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси