Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На седницу о фреквенцији Авале није дошло пола Савета РРА
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 07. 2013.

Аутор: M. Р. П. Извор: Блиц

На седницу о фреквенцији Авале није дошло пола Савета РРА

Фреквенција коју је користила ТВ „Авала“ јуче није додељена, јер седница Савета РРА на којој је требало да буде одлучено о томе није одржана, пошто се у заказано време појавило свега пет од девет чланова Савета.

На инсистирање председника Савета, владике Порфирија, присутни чланови Савета сложили су се да би одлуку требало донети у присуству свих чланова. Ни заменик председника Савета Горан Караџић, ни чланица Савета Гордана Суша нису, међутим, желели да кажу ко није дошао.

Одлучићемо у законском року, а то је 30 дана од када је објављено да су ТВ “Нова” и “Коперникус” поднели комплетне пријаве - каже Караџић. О приспећу пријава ове две телевизије јавност је обавештена 12. јула.

Гордана Суша каже да никада није одлучивано о тако битним стварима кад је присуствовало мање од осам чланова Савета. Она одбацује све коментаре о томе да је одлагање последица политичког притиска. Представници обе компаније су, како каже, до детаља испитани о свему што је интересовало Савет РРА, а нарочито о власничкој структури.

Представници ТВ „Нова“ јасно су рекли да Дејан Јоцић, некадашњи директор Прве телевизије, није ни на који начин на њиховом платном списку, нити имају намеру да га укључују у власничку структуру - каже Суша.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси