Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Снежана Кривокапић добитница награде НБС и Данаса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 12. 2009.

Извор: Данас

Снежана Кривокапић добитница награде НБС и Данаса


Добитник награде „Тања Станковић Бошков“ за 2009. годину је Снежана Кривокапић, новинар магазина Економист.

Награда, коју су установили Народна банка Србије и редакција дневног листа Данас у знак сећања на прерано преминулу новинарку тог листа, додељује се младим новинарима до 30 година за запажене домете у економском новинарству, саопштила је НБС.

Након разматрања приспелих предлога одлуку је донео жири у саставу Бојана Марковић, Мирјана Стевановић, Слађана Пријић-Сладић, Милан Ћулибрк и Зоран Пановић у својству председника жирија. У најужем избору била је и Аница Николић, новинарка листа Политика.

Снежана Кривокапић рођена је 1983. године у Котору. Као новинар Економиста, специјализовала се у области финансија, а њени текстови из области банкарства, осигурања, монетарне политике, некретнина и европских интеграција аналитичношћу и објективношћу потврђују да ће израсти у врсног професионалца у невеликом кругу новинара који стручно прате сложена економска кретања, навела је НБС.

Награда „Тања Станковић Бошков“, која управо представља подстицај младим новинарима да се опредељују и специјализују за економско новинарство, биће уручена Снежани Кривокапић 8. децембра у Народној банци Србије. Прва награда додељена је у 2008. години, а добитник је Иван Радак из дневног листа Данас.

Е. Д.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси