Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бујановачка албанска РТВ „Спектри“ бира најбољег председника општине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 12. 2009.

Извор: Данас

Бујановачка албанска РТВ „Спектри“ бира најбољег председника општине


Бујановачка Радио-телевизија „Спектри“ покренула је акцију избора најбољег председника општине на југу Србије, потврђено је Данасу у овом медију.

У конкуренцији се налазе председници општина Врање, Сурдулица, Босилеград, Трговиште, Сурдулица, Бујановац и Прешево из Пчињског округа.

- Главни критеријуми који ће одлучити ко је најбољи јесу однос према буџетским средствима, солидарност са грађанима, привлачење страних инвестиција, однос према приватном предузетништву и реализација пројекта из области инфраструктуре - појаснио је за Данас Јетон Исмаили, директор РТВ „Спектри“ која свој програм емитује на албанском, српском и ромском језику, а у складу са дозволом коју је добила на конкурсу РРА.

Ово је прва акција овакве врсте коју је покренуо један локални медиј са југа Србије, а чији ће резултати бити објављени 25. децембра.

В. Р.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси