Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Десет година са гледаоцима у региону
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 12. 2009.

Извор: Данас

Десет година са гледаоцима у региону


Пирот - Уз присуство великог броја културних и јавних радника и привредника, Телевизија „Пи канал“ из Пирота јуче је обележила 10 година успешног рада и постојања.

Директор „Пи канала“ Бобан Митић рекао је на овој свечаности да је поред својих програмских активности телевизија „Пи канал“ са слоганом „Ваша породична телевизија“ постала препознатљива и по покретању и реализацији важних акција, али и продукцији која је забележила успех на фестивалима у земљи и иностранству.

- Десет година смо са нашим гледаоцима и пратили смо све што се дешава у овом региону. У другим областима овакав јубилеј можда није значајан, али у свету медија свакако јесте - рекао је Митић.

Ову телевизију основали су Компанија „Тигар“, РТС и извршни продуцент Бобан Митић. Од 2003. РТС више није међу оснивачима, а већински власник ове приватне телевизије је „Тигар“.

Ова телевизија има 21 стално запосленог радника, десет хонорарних сарадника и већи број консултаната из разних области.Дневно „ПИ канал“ емитује 18 сати сопственог програма, а његова окосница је информативни програм, а ту су и емисије из пољопривреде, спорта, политике, музике.

З. П

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси