Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стартовале јужне вести
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 03. 2010.

Извор: Данас

Стартовале јужне вести


Пирот - Јужне вести, назив је регионалних дневних интернет новина које постоје од средине јануара ове године и вестима покривају цео регион јужне и источне Србије.

Главни уредник Јужних вести Предраг Благојевић изјавио је јуче у Пироту да преко ових интернет новина желе да информишу Србију о дешавањима на југу, а истовремено да грађане из тог дела Републике информишу о догађајима у њиховом комшилуку, односно из суседних општина.

- Читање је бесплатно. Циљ нам је да пласирамо лепе вести из овог дела Србије. Имамо широку дописничку мрежу и настојимо да покријемо све општине у овом региону . За сада су то само кратке вести, али имамо и рубрике ‘’Интервју’’ и ‘’Јужне вести истражују’’, као и колумне. У плану је и покретање пројекта, који подразумева да нам грађани са лица места, СМС порукама преко мобилних телефона шаљу вести и слике, каже Благојевић, додајући да је њихов сајт www.juznevesti.com.

З. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси