Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Награда за племенитост
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 03. 2010.

Извор: Вечерње новости

Награда за племенитост


"Вечерње новости" добиле су признање Клуба привредних новинара Србије за акцију "Најплеменитији подвиг године", коју наш лист организује већ 47 година.

- Ова плакета је признање да "Новости" успешно промовишу племенитост, храброст и доброту - рекла је Снежана Стојсављевић, помоћник извршног директора за издавачку делатност "Новости".

Клуб привредних новинара, Агробанка и Центар за мала и средња предузећа у Београду по трећи пут организовали су промоцију најуспешнијих пројеката у општинама и градовима. Жири, којем је председавао проф. др Милутин Миловановић, одлучио је да признања добију седам градова и 11 пројеката.

Кристални пехар општина и града будућности додељен је градоначелницима Шапца, Чајетине, Јагодине и Пећинаца, као и председницима општина Сурчин, Нови Бечеј и Штрпце. Авалски торањ, Фонд за младе таленте, Фонд за младе пољопривреднике и КК Партизан награђени су златном плакетом за пројекат будућности.

М.Љ.П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси