Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дачић: Имамо нова сазнања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 07. 2010.

Дачић: Имамо нова сазнања


Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је јуче да у случају напада на колумнисту недељника "Време" Теофила Панчића има нових сазнања, али да се о детаљима још не може говорити у јавности.

Коментаришући питање новинара да ли су сигурносне камере једне банке забележиле цео догађ ај, Дачић је истакао да "то нарочито није за јавност" и да полиција и на тај начин покушава да дође до евентуалних сазнања.

– Истрага је у току и полиција истражује све начине како да дође до сазнања о евентуалним починиоцима тог кривичног дела, с обзиром на то да нико од сведока није био на лицу места по доласку полиције и да нема непосредних сазнања о самом догађају – рекао је министар, који је поновио да полиција најозбиљније схвата да напади на новинаре представљају нападе на службена лица.Подсећамо, Панчића су металним шипкама напала два лица у суботу увече, у аутобусу у Земуну, а нико од путника није пришао да му помогне.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси